joi, 19 februarie 2015

Exemplul Simona Halep

In acest moment Simona Halep este cel mai performant roman. Nu imi mai amintesc ca alt individ de etnie romana sa fie clasat, in acest moment, pe o pozitie mai inalta, in orice domeniu, decat tenismena noastra. Aceasta fata este un exemplu de dorinta, gandire pozitiva si forta mentala.
Simona Halep este un exemplu pentru tot poporul roman. Popor care, sa fim sinceri, nu este obisnuit, decat in mica masura, cu excelenta.
In afara de elita noastra olimpica, care ne mai bucura din cand in cand cu cate o medalie de aur (sau mai multe medalii), in rest lucrurile se scalda intr-o mare de mediocritate.
Trebuie totusi sa recunosc ca cinematografia romaneasca a facut pasi seriosi spre excelenta dar inca nu vad ca imaginea ei sa se impuna in interiorul societatii - asta pentru ca romanii prefera in continuare filmele de actiune americane (filme de doi bani), astfel ca Simona Halep este imaginea care conteaza.
Simona Halep este un adevarat exemplu pentru romani, iar imaginea ei s-a imprimat puternic in interiorul natiunii (daca pot spune asa). Este ceva extraordinar, zic eu, si sper ca acest fapt sa stimuleze ambitia unui popor care pana mai ieri se multumea sa duca o viata anosta in fata atotputernicului televizor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu