duminică, 8 februarie 2015

Drumul spre succes

Drumul spre succes este unul greu, poate extrem de greu. Este greu pentru ca majoritatea oamenilor s-au invatat cu esecul.
De mic copil, mama sau tata ne-a invatat sa nu ne asteptam prea mult de la viata si sa ne multumim cu putin. Ei s-au multumit cu putin - nu au avut mult - asa ca era de datoria lor sa ne explice cum stau lucrurile.
In schimb lucrurile nu stau asa. Succesul vine doar atunci cand mintea ta iti este indreptata spre reusita si cand gandirea ta elimina esecul. Asta poate sa fie greu si sa necesite ani grei de munca. Munca fizica (antrenamente intense) cat si "munca mentala".
Trebuie sa fie clar - inainte de a fi campion trebuie sa te simti campion si trebuie sa te focalizezi pe asa ceva. Astfel se face ca un campion nu tine cont de nimic decat de scopul sau.
Un campion atrage critici pentru ca de multe ori drumul pe care el o apuca nu se intersecteaza cu cel al majoritatii. Majoritate care nu concepe sa munceasca mai mult decat mintea lui concepe si nici sa faca sacrificii. Din aceasta cauza drumul spre succes nu este pentru oricine, ci numai pentru cei care si-l doresc cu adevarat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu